Vizija I Misija IDS

Misija

IDS je samostalna kompanija čija je misija postati vodeći logistički lanac u regiji koji se ističe svojom kvalitetom i brzinom usluge. Kako bismo to postigli, stvorili smo niz vrijednosti i strogih procedura koje stavljaju naglasak na zadovoljavanje potreba klijenata sa visokom kvalitetom usluge, ljubaznošću naših zaposlenika te na korporacijsku kulturu koja se provodi prema visokim etičkim i profesionalnim standardima. Naša misija je, da kroz pružanje usluge transporta osiguramo lanac dostave visoke dodane vrijednosti i pružanja poslovnih informacija te na taj način udovoljimo zahtjevima klijenata na najkvalitetniji način i u skladu sa svakim dijelom tržišta unutar kojeg se vrši usluga. Sigurnost nam je od primarnog značaja kod svih aspekata poslovanja. Naša tvrtka nastojati razviti odnos obostranog uvažavanja svojih zaposlenika, partnera i dobavljača.

Strategija

IDS jedinstvena operativna strategija se odvija sa lakoćom na način da potiče

Zajedništvo

Jedna kompanija – jedan tim. Mi smo regionalna organizacija te funkcioniramo jedinstveno sa lakoćom kao jedna kompanija. Dijelimo jednake principe u cilju pružanja idealnih logističkih rješenja našim klijentima te surađujemo na globalnoj i lokalnoj razini kako bismo zadržali odanost naših zaposlenika, klijenata i ulagača

Rast

Nadjačan rast tržišta - U svakome segmentu poslovanja, u svakoj državi u kojoj poslujemo, rastemo brže od tržišta. Pridajemo veliku važnost poboljšanju efikasnosti u svakom segmentu poslovanja, vrlo smo fleksibilni te je vrlo jednostavno surađivati sa nama. Naš široki spektar usluga i brzina, čini nas jedinstvenima te nam omogućava veliku prednost pred konkurencijom na tržištu.

Izvrsnost

Besprijekornost je naš cilj - Svaki dan težimo ka tome da postanemo bolji, potičemo razvoj te mjerimo našu uspješnost. Imamo implementiran sustav upravljanja kvalitetom na globalnoj i lokalnoj razini koji je temelj naše operativne izvrsnosti.

Vrijednosti

Usluga - Naš apsolutno pozitivan duh, stavlja naglasak da se maksimalno brinemo za naše klijente te da su oni uvijek na prvome mjestu. Inovativnost - Otkrivamo i potičemo razvoj novih tehnologija i usluga koje nam omogućuju poboljšanje u načinu poslovanja. Uspješnost – Poštujemo dogovore, a sa širokim spektrom usluga možemo ponuditi sve na jednome mjestu te se uvijek odnosimo sa stavom ‘''mi to možemo''. Odgovornost – Naša vrlina je brzina i fleksibilnost. Manje birokracije i administracije, omogućava nam brzu i efikasnu komunikaciju. Upravljane radnim učinkom - Imamo visoko postavljene ciljeve koji se mjere prema rezultatima i prema tome kako su postignuti. Ljudi - Vrednujemo naše ljude i promoviramo različitosti u razmišljanju i na radnome mjestu. Odanost - Nastojimo zaslužiti povjerenje i poštovanje kod naših zaposlenika, klijenata i ulagača svaki dan u svakom segmentu poslovanja.